پیش‌بینی بورس شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه برای شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ مأموریت به سازمان برنامه و بودجه برای تعیین تکلیف موضوع کالابرگ الکترونیک ویدئو | مجوز فروش ارز حاصل از صادرات در تالار دوم مرکز مبادله ارز و طلا صادر شد کارت‌های سوخت اضطرار جایگاه‌ها محدودیت ۶ هزار لیتر روزانه دارد ویدئو | مستقیم از مزرعه به سفره؛ طرحی برای حذف واسطه‌ها و کاهش قیمت‌ها امروز گل زعفران چقدر قیمت دارد؟ (۹ آبان ۱۴۰۴)‌ سود میلیاردی از قاچاق حشرات! افزایش ۳۰درصدی صادرات پسته خراسان رضوی بیست‌ونهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان در مشهد آغاز شد + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۵۷ درصد، سهم محصولات غیرنفتی از سبد صادرات سال گذشته | ۸۰ درصد از خط تولید ال۹۰، ایرانی است فروشندگان کالا‌های مرتبط با هالووین، زیر ذره‌بین بازرسی فرمان بازار خودرو به سمت کاهش قیمت چرخید؟ | بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۸ آبان ۱۴۰۴) گل زعفران امروز چقدر قیمت دارد؟ (۸ آبان ۱۴۰۴) | بازار در فاز تعادل و انتظار خریداران سکه‌های پیش‌خرید بخوانند پلمب کافی‌شاپ و کافه‌قلیان متخلف در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) جزئیات اولین حراج طلای مرکز مبادله در آبان ۱۴۰۴ | فرصت واریز وجه‌الضمان تا ۱۰ آبان‌ماه است سقوط ۲۰۰۰ دلاری قیمت بیت‌کوین (۸ آبان ۱۴۰۴) موبایل ارزان شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | توصیه مهم به خریداران مناسب‌ترین روش عرضه خودرو چیست؟ استاندار خراسان رضوی: تسهیلگری، شرط موفقیت بخش خصوصی | استاندارد، راه اعتماد مردم به تولیدات داخلی است دلار در کانال ۱۰۷ هزار تومان در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴)‌ آموزش و هوشمندسازی نقش محوری در تحقق عدالت مالیاتی دارند قیمت طلا در آخرین روز کاری هفته در مشهد چند؟ | سکه گران شد (۸ آبان ۱۴۰۴) روش های تمیز کردن کوله پشتی برای داشتن کوله ای درخشان! نرخ طلای جهانی اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | لبخند دوباره اونس به صعود آیین تجلیل از واحد‌های نمونه استاندارد خراسان رضوی برگزار شد | نظارت بر تولید و صادرات، تسهیل و تسریع می‌شود+ فیلم دو سناریوی بورس پس از صعود به کانال جدید (۸ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دلالان خودرو همچنان در بازار می‌تازند| قیمت خودرو همچنان روند افزایشی دارد

  • کد خبر: ۳۲۰۸۷
  • ۰۸ تير ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۷
دلالان خودرو همچنان در بازار می‌تازند| قیمت خودرو همچنان روند افزایشی دارد
در طول روز‌های اخیر افزایش قیمت ارز عاملی شد تا رکود خرید و فروش در بسیاری از بازار‌ها از جمله خودرو به وجود آید.

به گزارش شهرآرانیوز، مصرف کننده‌ای که نتوانسته در بخت آزمایی قرعه کشی شرکت‌های خودروسازی برنده شود امروز سرگردان در بازار منتظر کاهش قیمت هاست تا متناسب با هزینه خود اقدام به خرید کند، اما به نظر می‌رسد با وضعیت فعلی خرید خودرو برای مردم مشکل‌تر گذشته شود.


در طول روز‌های اخیر افزایش قیمت ارز عاملی شد تا رکود خرید و فروش در بسیاری از بازار‌ها از جمله خودرو به وجود آید. البته بازار خودرو به واسطه قیمت‌های غیرمنطقی چند ماهی است با بی رغبتی خریداران روبه رو است، اما در دو هفته اخیر روند صعودی قیمت ارز باعث شد تا دیگر مشتری تمایلی به خرید خودرو در بازار نداشته باشد.

 

در حال حاضر وقتی با نمایشگاه داران خودرو صحبت می‌کنیم از نبود مشتری گله‌مند بوده و می‌گویند ماشین ایرانی بیشتر دست دلالان یا مردم است ما خرید و فروش آنچنانی نداریم به نحوی که شاید روزانه معاملات به یک یا دو تا نرسد، از آن طرف بازار دلالی در فضای مجازی رونق داشته و هر کس با توجه به شرایط و قیمت دلار اقدام به تعیین قیمت‌ها برای انواع خودرو‌های داخلی می‌کند.

 

شرایط امروز بازار خودرو در حالی هر روز بدتر از روز گذشته می‌شود که با توجه به سیاست‌های مسئولان قرار بود ضمن تعیین قیمت‌های جدید بازار خودرو کنترل شده و حتی در قالب طرح‌های ویژه فروش توسط خودروسازان نیاز مشتریان در خرید خودرو تأمین شود. اما متأسفانه نه تنها بازار مدیریت نشده بلکه بی سامانی قیمت‌ها و رونق دلالی بازی خرید را برای مصرف کننده واقعی سخت‌تر از گذشته کرده است.

 

مصرف کننده‌ای که نتوانسته در بخت آزمایی قرعه کشی شرکت‌های خودروسازی برنده شود امروز سرگردان در بازار منتظر کاهش قیمت هاست تا متناسب با هزینه خود اقدام به خرید کند، اما به نظر می‌رسد با وضعیت فعلی خرید خودرو برای مردم مشکل‌تر گذشته شود.

 

در حال حاضر قیمت انواع خودرو‌های داخلی نسبت به دو هفته گذشته ۱۵ تا ۲۰ درصد گران شده و هنوز هم روند افزایشی ادامه کرد. در این شرایط آن دسته از فروشندگانی خودرو که محصولات را از کارخانه تحویل گرفته اند هر روز با مشاهده افزایش قیمت ارز برای حفظ سرمایه خود رقم‌های مختلفی را برای خریداران آنهم فضای مجازی اعلام می‌کنند به نوعی کسی دیگر خودروی خود را به نمایشگاه دار برای فروش نمی‌سپارد و خود به صورت مستقیم ضمن انتشار آگهی در فضای مجازی اقدام به فروش می‌کند. البته در این میان بازار دلالی هم رونق دارد و آن‌ها هم برای کسب سود بیشتر بر طبل گرانی خودرو زده و رقم‌های غیر واقعی را اعلام می‌کنند.

 

جالب اینجاست هنوز مسئولان فکری به حال بازار نکرده و به نوعی آن را رها کرده‌اند تا در نهایت خود به سمت ارزانی و رونق پیش رود. مشاهده قیمت‌ها در بازار نشان می‌دهد هنوز افزایش قیمت‌ها در خانواده ۲۰۶ ادامه دارد. پژو ۲۰۶ تیپ ۲ که دو هفته پیش ۱۱۸ تا ۱۱۹ میلیون تومان به فروش می‌رسد امروز ۱۳۸ میلیون تومان رسیده و پژو ۲۰۶ تیپ ۵ هم از ۱۵۵ میلیون تومان به ۱۷۰ میلیون تومان رسیده است. علاوه بر این سمند EF۷ دوگانه سوز هم ۱۶۲ میلیون تومان، پراید ۱۳۱ قیمت ۷۶ میلیون تومانی را ثبت کرده است. تیبا ۲ هم ۹۱ میلیون تومان، تیبا معمولی ۸۷ میلیون تومان و پژو پارس ۱۵۴ میلیون تومان قیمت گذاری شده است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->